Dagens bloggare

Onsdag

Vi har jobbat med halowinpysel.image

vi har tränat på d och e .

Vi har jobbat med halowinpysel matte.

vi har ätit mat .

Av Gent och Elina

 

Föregående

Dagens bloggare

Nästa

Dagens bloggare

 1. Simone

  Tack för att jag fick besöka er i klassen! Det var roligt! Bäst var att pyssla, tycker jag!!
  Hälsningar Simone

 2. Rosita

  Hej klassen nu har jag läst alla era blogginlägg och det verkar som ni gör en massa roliga saker 🙂 Jag saknar att vara hos er och hoppas att jag kan komma och hälsa på snart. Men fortsätt jobba och blogga så fint som ni gör så jag kan följa er. Det är så roligt att se allt ni gör. Kram på er allihop 😀

 3. Rosita

  Hej nu har jag läst och tittat igenom alla era blogginlägg och det är så roligt att se hur ni arbetar och allt roligt ni gör 🙂 Jag saknar er redan jättemycket allihop och hoppas jag kan komma och hälsa på om ett tag. Men så länge får ni fortsätta jobba och blogga så bra som ni gör så jag kan följa er här. Kram på er allihop 🙂

Kommentera

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén